RBKM Rops gebruikt in zijn werken de omzetting van inzichten naar doek. Ingetogen of expressief, symbolisch of meer aan de verbeelding overlatend: In zijn werk komen vrijheid, passie, kracht en verbintenis aan bod. Van sommige werken straalt een rust uit terwijl andere werken je in een melancholische houdgreep houden.

Hoe dan ook, er is veel beweging te ervaren. Vaak verband houdend met literatuur uit de filosofie, geven ook de titels van Rops ' werken te denken. Het thema van zijn eerste expositie is "He gazed upon the World and said: So Much for Symmetry".

Zowel in materiaal als in methode laat Rops zich niet beperken: Olie- en acrylverf, krijt maar ook minder traditionele producten komen voor in zijn werken. Qua methode verschilt het van doek tot doek en vaak komen meerdere werkwijzen terug in eenzelfde doek.

 

 

Het is mogelijk om de werken van RBKM Rops te huren. Voor een bedrag van 30,- euro waarbij voor minstens vier maanden gehuurd wordt, kan uit een aantal werken worden gekozen. Na vier maanden kan worden besloten het werk in te ruilen voor een ander werk. Daarbij is het ook mogelijk het gehuurde werk na de periode aan te schaffen, waarbij dan de kosten voor de huur weer teruggeven worden.

Zo kan bij twijfel over aankoop, of omdat men simpelweg de middelen even niet heeft maar wel een bepaald werk in huis wil hebben, gekozen worden voor deze optie. Zo is er toch de mogelijkheid om het werk van uw keuze in huis te kunnen hebben voor een zachte vergoeding.

 

Neem voor meer informatie hierover contact op met rbkmrops@gmail.com / 06-34945056 .

 

Kijk op de site www.rops-art.com voor beschikbare werken.